اخذ اقامت
اخذ اقامت از طریق ویزای استارتاپ
در همان ابتدا که نام ویزای استارتاپ را می شنویم شاید فکر کنیم که این نوع ویزا نیز مانند سایر ویزاهای توریستی، کوتاه مدت بوده و نمیتوان از آن برای اقامت دائم استفاده کرد. اما باید بگوییم که ویزای استارتاپ از جمله ویزاهای ارزشمند است که در بسیاری از کشورها به نوعی مجوز برای اقامت دائم در آنجا محسوب میشود. در ادامه مطلب صفحه اخذ اقامت سایت آمیتیس تراول با ما همراه باشید تا با ماهیت کلی ویزای استارتاپ و همچنین معرفی کشورهایی که شما میتوانید از این طریق برای اقامت در آن کشور اقدام کنید آشنا شویم.
ویزای استارتاپ چیست؟
قبل از معرفی انواع ویزای startup کشورهای مختلف دنیا قصد داریم تا مفهوم کلی ویزای استارتاپ را به طور کامل به شما عزیزان توضیح دهیم. ویزای استارتاپ یا کارآفرینی در واقع نوعی مجوز اقامت است که برخی از کشورها به کارآفرینان میدهند تا بتوانند در محیط و بستری مناسب ایدههای خود را اجرا نموده و در نهایت سبب اشتغال زایی در آن کشور شوند. توجه داشته باشید که شرایط و مراحل دریافت این نوع ویزا برای هر کشور متفاوت است که در ادامه انواع آن را معرفی خواهیم کرد.شرایط گرفتن ویزای استارتاپ
• تسلط کافی به زبان مورد تایید آن کشور
• گواهی عدم سوء پیشینه
• تمکن مالی جهت اثبات توانایی پرداخت هزینههای خود و خانواده
• موافقت شرکت و سازمانهای مربوطه با درخواست اخذ ویزا و ثبت ایده استارتاپ در کشور موردنظر
مهاجرت به کانادا با استارتاپ ویزا
کانادا از جمله مقاصد محبوب مهاجرتی در میان ایرانیان شناخته شده که بسیاری از افراد برای تحصیل و کار به آنجا مهاجرت میکنند. علاوه بر آن شرایطی که دولت این کشور برای ویزای استارتاپ کانادا در نظر گرفته نیز سبب افزایش محبوبیت آن برای کسانیکه به دنبال اقامت دائم کانادا هستند شده است. طبق قوانین این کشور کارآفرینانی که دارای ایدههای تجاری و بین المللی جدید هستند میتوانند ضمن ارائه بیزینس پلن (business plan) و تاییدیه سازمانهای مشخص، برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. (برای درک کامل مراحل ویزای استارتاپ کانادا وارد صفحه اقامت کانادا در سایت آمیتیس تراول شوید). سایر کشورهای ارائه دهنده ویزای استارتاپ در جهان به شرح زیر میباشند:
• انگلیس
• آمریکا
• امارات
• فرانسه
• آلمان
• هلند
• دانمارک
• ایرلند
• پرتغال
اقامت کانادا از طریق استارتاپ ویزا
در ادامه معرفی شرایط اخذ ویزای استارت آپ کانادا همانطور که قبلتر نیز اشاره کردیم بیزینس پلن میبایست توسط سازمانهای مورد تاییدیه دولت کانادا بررسی شده و مورد تایید قرار گیرد. این شرکتها در واقع اسپانسر و حمایت کننده کسب و کار شما در کشور کانادا هستند که سرمایه مورد نیازتان را برای شروع و گسترش کسب و کارتان تامین میکنند. در حال حاضر 3 سازمان اصلی از طرف دولت کانادا اعلام شدهاند که افراد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق startup باید پروپازال و مدارک خود را به آنها ارائه دهند. در نهایت اگر ایده استارتاپی شما از طرق هرکدام از سازمانها تایید گردد یک نامه به نام letter of support به عنوان تاییدیه برای شما ارسال میشود. این سازمانها شامل موارد زیر میباشند:
- Business incubators
- Angel investor group
- Venture capital funds
هر کدام از سازمانهای ذکر شده قوانین خاص خود را داشته و سقف سرمایه متفاوتی را در اختیار کار آفرینان قرار میدهند. به عنوان مثال اگر بیزینس پلن شما مورد حمایت مالی شرکتهای زیر مجموعه venture capital fund قرار گیرد، امکان استفاده از حداقل سرمایه 200 هزار دلاری را با ویزای استارتاپ کانادا خواهید داشت. و یا اگر مورد حمایت مالی یکی از شرکتهای زیر مجموعه angel investor group قرار گیرید از حداقل سرمایه 75 هزار دلاری برخوردار خواهید شد. یکی از نکات مهمی که برای گرفتن تاییدیه هر کدام از سازمانهای فوق در برنامه ویزای استارتاپ کانادا مهم است، مدارکی است که که فرد متقاضی ارائه میدهد در نتیجه بهتر است قبل از ارسال اطلاعات از طریق سایت Canada.ca مدارک مورد نیاز را بررسی نموده و همچنین از یکی از شرکتهای معتبر در این زمینه مشاوره بگیرید.