1747
آمیتیس بال پارس
مشاوره تلفنیهر روز هفته از ساعت 9 صبح تا 18

اخذ اقامت

شروعی نو برای آینده‌ای پایدار

اگر به دنبال ساختن آینده‌ای امن و باثبات در کشوری جدید هستید، اخذ اقامت می‌تواند دروازه ورود به فرصت‌های بی‌شمار باشد. آمیتیس با تجربه، تخصص و همراهی گام‌به‌گام، در مسیر انتخاب روش مناسب اقامت، کنار شماست تا این فرایند را ساده، مطمئن و قابل اعتماد طی کنید.

فرم ویزا
banner

اخذ اقامت از طریق ویزای استارتاپ





در همان ابتدا که نام ویزای استارتاپ را می شنویم شاید فکر کنیم که این نوع ویزا نیز مانند سایر ویزاهای توریستی، کوتاه مدت بوده و نمی‌توان از آن برای اقامت دائم استفاده کرد. اما باید بگوییم که ویزای استارتاپ از جمله ویزاهای ارزشمند است که در بسیاری از کشورها به نوعی مجوز برای اقامت دائم در آنجا محسوب می‌شود. در ادامه مطلب صفحه اخذ اقامت سایت آمیتیس تراول با ما همراه باشید تا با ماهیت کلی ویزای استارتاپ و همچنین معرفی کشورهایی که شما می‌توانید از این طریق برای اقامت در آن کشور اقدام کنید آشنا شویم.


ویزای استارتاپ چیست؟


قبل از معرفی انواع ویزای startup کشورهای مختلف دنیا قصد داریم تا مفهوم کلی ویزای استارتاپ را به طور کامل به شما عزیزان توضیح دهیم. ویزای استارتاپ یا کارآفرینی در واقع نوعی مجوز اقامت است که برخی از کشور‌ها به کارآفرینان می‌دهند تا بتوانند در محیط و بستری مناسب ایده‌های خود را اجرا نموده و در نهایت سبب اشتغال زایی در آن کشور شوند. توجه داشته باشید که شرایط و مراحل دریافت این نوع ویزا برای هر کشور متفاوت است که در ادامه انواع آن را معرفی خواهیم کرد.


شرایط گرفتن ویزای استارتاپ


• تسلط کافی به زبان مورد تایید آن کشور

 • گواهی عدم سوء پیشینه 

• تمکن مالی جهت اثبات توانایی پرداخت هزینه‌های خود و خانواده 

• موافقت شرکت‌ و سازمان‌های مربوطه با درخواست اخذ ویزا و ثبت ایده استارتاپ در کشور موردنظر


مهاجرت به کانادا با استارتاپ ویزا



ویزای استارتاپ کانادا


کانادا از جمله مقاصد محبوب مهاجرتی در میان ایرانیان شناخته شده که بسیاری از افراد برای تحصیل و کار به آنجا مهاجرت می‌کنند. علاوه بر آن شرایطی که دولت این کشور برای ویزای استارتاپ کانادا در نظر گرفته نیز سبب افزایش محبوبیت آن برای کسانیکه به دنبال اقامت دائم کانادا هستند شده است. طبق قوانین این کشور کارآفرینانی که دارای ایده‌های تجاری و بین المللی جدید هستند می‌توانند ضمن ارائه بیزینس پلن (business plan) و تاییدیه سازمان‌های مشخص، برای خود و اعضای خانواده اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. (برای درک کامل مراحل ویزای استارتاپ کانادا وارد صفحه اقامت کانادا در سایت آمیتیس تراول شوید). سایر کشورهای ارائه دهنده ویزای استارتاپ در جهان به شرح زیر می‌باشند:

 • انگلیس

 • آمریکا

 • امارات

 • فرانسه

 • آلمان 

• هلند

 • دانمارک

 • ایرلند

 • پرتغال


اقامت کانادا از طریق استارتاپ ویزا



ویزای استارتاپ کانادا


در ادامه معرفی شرایط اخذ ویزای استارت آپ کانادا همانطور که قبل‌تر نیز اشاره کردیم بیزینس پلن می‌بایست توسط سازمان‌های مورد تاییدیه دولت کانادا بررسی شده و مورد تایید قرار گیرد. این شرکت‌ها در واقع اسپانسر و حمایت کننده کسب و کار شما در کشور کانادا هستند که سرمایه مورد نیازتان را برای شروع و گسترش کسب و کارتان تامین می‌کنند. در حال حاضر 3 سازمان اصلی از طرف دولت کانادا اعلام شده‌اند که افراد متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق startup باید پروپازال و مدارک خود را به آن‌ها ارائه دهند. در نهایت اگر ایده استارتاپی شما از طرق هرکدام از سازمان‌ها تایید گردد یک نامه به نام letter of support به عنوان تاییدیه برای شما ارسال می‌شود. این سازمان‌ها شامل موارد زیر می‌باشند: 


  • Business incubators
  • Angel investor group  
  • Venture capital funds 


هر کدام از سازمان‌های ذکر شده قوانین خاص خود را داشته و سقف سرمایه متفاوتی را در اختیار کار آفرینان قرار می‌دهند. به عنوان مثال اگر بیزینس پلن شما مورد حمایت مالی شرکت‌های زیر مجموعه venture capital fund قرار گیرد، امکان استفاده از حداقل سرمایه 200 هزار دلاری را با ویزای استارتاپ کانادا خواهید داشت. و یا اگر مورد حمایت مالی یکی از شرکت‌های زیر مجموعه angel investor group قرار گیرید از حداقل سرمایه 75 هزار دلاری برخوردار خواهید شد. یکی از نکات مهمی که برای گرفتن تاییدیه هر کدام از سازمان‌های فوق در برنامه ویزای استارتاپ کانادا مهم است، مدارکی است که که فرد متقاضی ارائه می‌دهد در نتیجه بهتر است قبل از ارسال اطلاعات از طریق سایت Canada.ca مدارک مورد نیاز را بررسی نموده و همچنین از یکی از شرکت‌های معتبر در این زمینه مشاوره بگیرید.


هزینه‌های ویزای استارتاپ


یکی از پارامتر‌های اصلی و مهم در هنگام مهاجرت به هر کشوری بررسی هزینه‌های مربوطه و همچنین تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای آن کشور است. در روند اخذ ویزای کانادا، هزینه‌های مربوط به مراحل استارتاپ ویزا با توجه به تعداد افراد خانواده متغیر خواهد بود. علاوه بر آن هزینه‌های جانبی دیگری نیز در روند امور مربوط به اقامت وجود دارد که بهتر است از قبل آن‌ها را از یک شرکت معتبر در زمینه امور مهاجرتی بپرسید. از آنجایی که مراحل مربوط به دریافت ویزای کانادا و سایر کشورها پیچیده هستند توصیه می‌کنیم تا از یک شرکت معتبر در زمینه خدمات تخصصی مهاجرتی، مشاوره استارتاپ دریافت نمایید. شرکت آمیتیس بال پارس با وجود نیرو‌های متخصص در زمینه اخذ ویزای استارتاپ و کلیه امور مهاجرتی و اقامت دائم کانادا یکی از مراجع معتبر برای مشاوره و استفاده از خدمات تخصصی مهاجرتی است. برای استفاده از مشاور رایگان امور مهاجرت به کانادا با همکاران ما در این شرکت تماس بگیرید.

از دیگر خدمات ما

اخذ ویزا

اخذ ویزا

اخذ ویزای تحصیلی، کاری و توریستی برای مقاصد مختلف، با مشاوره تخصصی و راهکارهای حرفه ای، را از ما بخواهید.

اخذ اقامت

اخذ اقامت

آمیتیس با ارائه خدمات تخصصی در اخذ اقامت دائم و موقت به شما کمک میکند تا آینده ای روشن را آغاز کنید.

پیکاپ

پیکاپ

پیکاپ ویزا و مدارک از سفارتخانه‌های مختلف، را با اعتماد به تجربه و تخصص ما، به آمیتیس بسپارید.

وقت سفارت

وقت سفارت

رزرو وقت سفارت برای اروپا، کانادا و سایر کشورها را به ما بسپارید و اولین گام سفر خود را با اطمینان بردارید.

وبلاگ مرتبط

لیست کامل سفارت های آمریکا نزدیک ایران

لیست کامل سفارت های آمریکا نزدیک ایران

گرفتن ویزای آمریکا برای ایرانیان یکی از موضوعات مهم و حساس به شمار می‌رود، چرا که آمریکا در ایران سفارتخانه‌ای ندارد و ایرانیان مجبور هستند برای دریافت ویزا به سفارت‌های کشور‌های اطراف مراجعه کنند. انتخاب بهترین سفارت‌های آمریکا که به ایران نزدیک هستند، می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی بر زمان و روند اخذ ویزا داشته باشد. در این مقاله، ما لیستی از سفارت‌های آمریکا در کشور‌های همسایه ایران ارائه می‌دهیم که از لحاظ دسترسی، امکانات و تجربه متقاضیان، بهترین گزینه‌ها محسوب می‌شوند. به بررسی دقیق این سفارتخانه‌ها می‌پردازیم تا بهترین انتخاب ممکن برای گرفتن وقت سفارت آمریکا را برای شما معرفی کنیم.
نحوه دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۳

نحوه دریافت ارز مسافرتی در سال ۱۴۰۳

دریافت ارز مسافرتی یکی از مراحل اولیه برای سفر به کشور‌های خارجی است. در سال ۱۴۰۳، با توجه به نوسانات ارزی و افزایش هزینه‌های سفر، مسافران به منظور کاهش هزینه‌های سفر اقدام به دریافت ارز مسافرتی می‌کنند. از آنجایی که قیمت ارز دولتی ۱۴۰۳ به مراتب پایین‌تر از قیمت ارز آزاد است، آشنایی با شیوه دریافت آن اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. در ادامه مقاله راهنمای دریافت ارز مسافرتی به بررسی نحوه دریافت ارز مسافرتی، شرایط و مدارک مورد نیاز و همچنین بهترین روش‌ها برای استفاده از این فرصت خواهیم پرداخت. علاوه بر این، به تحلیل قیمت ارز مسافرتی ۱۴۰۳ و نکات مهمی که مسافران باید در نظر داشته باشند، خواهیم پرداخت.
اطلاعات کامل عوارض خروج از کشور

اطلاعات کامل عوارض خروج از کشور

پرداخت عوارض خروج از کشور یکی از مراحل ضروری برای خارج شدن از کشور است که باید پیش از سفر انجام شود. آگاهی از روش‌های پرداخت و مبلغ این عوارض می‌تواند به مسافران کمک کند تا از هرگونه تأخیر و مشکل در زمان سفر جلوگیری کنند. در این مقاله از مجله گردشگری آمیتیس به معرفی روش‌های مختلف پرداخت عوارض خروج در سفرهای خارجی خواهیم پرداخت.